5 steam iger ki jih morate imeti


Gamerji na Linuxu so v nebesih po prihodu Steama in s predstavitvijo kataloga iger , ki ga valve agresivno posodoblja , prihodnost za igre na Linux je svetla . Vendar pa so možnosti, da ste vi  lahko  hardcore Linux navdušenec, brez ali z najmanj zanimanja za igre  , vendar pa vas je steam pripeljal do tega da bi poskusili tudi malo gaminga , vendar ne veste kje začeti. Mi smo tukaj, da vam pomagamo pri izbiri.

5. Left 4 Dead 2

Left-4-Dead-2-Gets-SteamPipe-Conversion-Easier-Content-Delivery-2.jpg?1372226577
Postavljena je v zombi apokalipso , Left 4 Dead 2 ( L4D2 ) je zelo pričakovano nadaljevanje nagrajenega Left 4 Dead , # 1 co - op igre leta 2008. Ta  druga akcijska horror FPS igra vas in vaše prijatelje popelje skozi mesta , močvirja in pokopališča iz juga , od Savannah v New Orleansu po petih ekspanzivnih kampanjah.
 Igrate kot eden od štirih novih preživelih oboroženi s široko in uničujočo paleto klasičnih in nadgrajenih orožij . Poleg strelnega orožja , boste tudi dobili priložnost, da se z nekaj agresije zabavate na okuženih zombijih z različnimi ,  orožji , od žage do osi in celo smrtonosne ponvi .
Z več kot 11 milijonov prodanih izvodov po vsem svetu , Left 4 Dead 2 je non-stop zabavna Zombie akcijska igra , ki je prav tako ena od najbolj zabavnih co - op igre ki jih lahko igrate s svojimi prijatelji. ..

4. Counter Strike Source

counter_strike_source
Ena izmed najboljših vojnih iger za igranje na spletu . S tako veliko igralcev in tako veliko novincev je pripravljeno prevzeti metek v glavo od vas , so vaše možnosti igranja neskončne in vaše igralne ure so neskončne . Ocenjeno 88/100 na Metacritic , Counter Strike Source , je ena izmed najboljših ekipnih iger , ki temelji na temu da lahko sami lahko igrate na spletu .

3. Team Fortress 2

banner01a
Team Fortress 2 najbolj visoko ocenjena brezplačna igra vseh časov . Ena od najbolj priljubljenih spletnih akcijskih iger vseh časov , Team Fortress 2 zagotavlja konstantne posodobitve - nove načine igre , zemljevide , opremo in , kar je najpomembnejše , kape . Devet različnih razredov zagotovi širok spekter taktičnih sposobnosti in osebnosti , ki primernih za različne sposobnosti igralcev .
Team Fortress 2 je pri srcu  , veličastna preprosta igra , ki je bila ustvarjena s stilom , Elan in nesporno ljubezen do iger . To je neke vrste igra, ki jo želite pokazati ljudem, ki ne igrajo iger, tako da bodo razumeli , potem pa se vključijo ali pa odidejo iz igralne industrije . Obstaja življenje pred Team Fortress 2 , in  življenje po njem. Bolje je po Teamfortress 2.

2. Dota 2

dota-2-wall
Dota 2 je očitno ena izmed najboljših Moba iger okoli. Ponuja več kot 100 lepo oblikovana prvakov brezplačno in potrebuje veliko prakse za obvladovanje le teh . Potrebovali boste veliko znanja, veščin in  smisla.Potrebovali boste tudi prijatelje , da se učite skupaj , in ne bodite zavedeni s pomanjkanjem cene ki jo zahteva dota2 : Dota 2 vas bo stala na stotine ur . Če mi ne verjameš , da je razlog, zakaj je skupnost financirala skupno 900.000 $ -plus v nagradni sklad za Mednarodno tekmovanje.
Dota je konkurenčna tekma ukrepov in strategije , igrajo tako profesionalno kot tudi milijoni strastnih oboževalcev po vsem svetu. Igralci lahkio izberejo iz nabora več kot sto junakov , ki tvorijo dve skupini petih igralcev . Vsak junak ima vrsto spretnosti in sposobnosti , ki se združujejo z znanjem svojih zaveznikov na nepričakovane načine ,ki zagotovi , da  igra nikoli ni  enaka.
Vsaka tekma DOTA 2 je neodvisna in vključuje dve ekipi , ki vsebuje pet igralcev in vsak zaseda utrdbo na obeh koncih zemljevida.V vsaki trdnjavi jestavba ki se imenuje" Ancient "; zmaga tista ekipa ki uniči sovražnikovo stavbo ancient . Vsak igralec ima nadzor  nad " Herotom "  ki se osredotoča na značaj, Izravnavo točk , zbiranje zlata , pridobivanje predmetov in bojevanja proti drugi ekipi za dosego zmage .

1.  Half Life 2

Half-Life-2-wide_1920x1200
Half Life 2 je ena, žal , Half Life 2 je  najboljša igra vseh časov. Pozabite na Linux, Windows ali video igralnie konzole , Half Life 2 je ena najboljših . Edge Magazine najbolje opisuje Half Life 2 v svojem pregledu :
Half- Life 2 je prvo osebna streljačina . Ampak v akciji , pripovedovanja zgodbe , tehničnih dosežkov , vzdušje in intenzivnost je daleč prekašal svoje vrstnike . Valve je izdal igro ki je ne bo nikoli prekašal  noben drug  razvijalec pc iger.
Half Life 2 je bila prva igra ki je uporabljala 3D fizik in film , kot npr shaders ki jih je Pixar ,uporabljal v tistem času v ustvarjanju filmov , kot so Toy Story . Ocenjeno 96/100 o Metacritic , prodali so več kot 12 milijonov izvodov po vsem svetu , Half Life 2 je razlog, zakaj mnogi od nas igrajo video igre ali pa so začel igrati video igre , Half Life 2 je več kot igra je drugo življenje, popolnosti.


Linux-novice

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 komentarji: