Bo Canonical kmalu predstavil enotni operacijski sistem?

06:06 , 0 Comments


Canonical je začel razvijati enotni OS v obliki Ubuntuja , ki lahko deluje na različnih napravah brez potrebe različnih izvedb za različne platforme, to eno samo Ubuntu iso datoteko bi prenesli iz Ubuntu.com ki bi se lahko uporabljala na računalnikih, mobilnih telefonih, tablica in televizijah.

Nekaj ​​časa nazaj so bile govorice da Microsoft počne isto stvar , da  bodo odpravili slabo sprejete -Windows RT in poenotili sistem Windows , da bodo delovali na različnih platformah .

Microsoft že ima poenotem vmesnik ki teče na različnih platformah , imenovan Metro , ki je povzročil veliko toplote, vendar se zmeraj obstajata dve različni različici windowsev. To ustvarja veliko vprašanj, zmedenost in kompatibilnosti , ker je Windows RT razvit posebej za 32-bitne ARM procesorje.

Shuttleworth PcPro je v intervjuju  povedal,  da  Canonical lahko dostaviti prave Mobile / Desktop operacijske sisteme pred Microsoftom .


Shuttleworth ni potrdili nobenega uradnega  partnerja strojne opreme, pač pa je potrdil, da so seznanjeni z več " gospodinjskih blagovnih znamk " za preizkušanje OS interno na " vrhunskih napravh " .
Shuttleworth je tudi močno namignil, da lahko Canonical na koncu šestmesečnega ciklusa lahko sprosti realne časovne posodobitve.

Linux-novice

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 komentarji: